Historiaa tapahtumasta

Tässä hieman tapahtuman historiaa.

Mikkelin Mobilistien toimesta tuli ehdotus kokouksessa 4.10.1989 useamman autoharrastekerhon yhteisestä tapahtumasta. 17.10.1989 pidettiin ensimmäinen kokous Rahulan maamies seurantalolla. Mukana järjestelyissä oli Claybay Cruisers sekä Mikkelin Mobilistit. Päätettiin etsiä lisää kerhoja mukaan järjestelyihin ja lopulta ensimmmäistä Oldtimer Run- tapahtumaa olikin rakentamassa viisi paikallista kerhoa: Claybay Cruisers, Mikkelin Mobilistit, MB-Klubi, VW Club St. Michel ry ja 2 CV-Kilta.

Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin Mikkelin raviradalla 30.6.1990 ja paikalle saapuikin huikeat 300 harrasteajokkia 1920- luvun kanttiautoista Volkkareihin, muskeliautoihin ja lukuisiin muihinkin härveleihin. Ensimmäisen tapahtuman työnimi oli HARRASTE-AUTO SPORT MIKKELI FINLAND, mutta tapahtuman nimenä pidettiin jo tuolloin OLDTIMER RUN- nimeä.

Ensimmäiset kaksi tapahtumaa pidettiin Raviradalla jonka jälkeen vaihdettiin Visulahden Matkailukeskukseen, jossa se on ollutkin enimmäkseen (poikkeuksena vuonna 1997 raviradalla).

Kävijämääräksi on vakiintunut 2500-3000 henkeä ja ajoneuvoja 450-500 kpl, eli tapahtumasta on kehittynyt varsin mittava jo valtakunnankin tasolla.

Haluamme kiittää kaikkia kerhoja ja yhteistyökumppaneitamme onnistuneista tapahtumista! Toivommekin nytkin mukavia ja miellyttäviä hetkiä harrasteajokkien parissa.

Johtokunta